torsdag 12 juli 2012

Är det maj eller Juli???

I Sverige visar kalendern att det är den 12 juli. Vi fick veta att resten av vårt kök skulle bli klart innan slutet på maj. Så idag är det troligen sista maj eller första juni i södra Italien. För idag fick vi beskedet att diskho och marmorskivorna är monterade. Nu ska bara rörmokaren dit och fixa slang mellan ho och ner i avloppet. När vi åker ner nästa gång ska jag ta mått för att sy ett skynke att ha framför diskhon, lika som gardinen som hänger som avskiljare till tvätt/badrum.

Även garderoben kom och ytterligare två matsalsstolar och två barstolar som vi ska ha i köket. Så nu är det bara att gå vidare med nästa fas. Det blir matsalen som ska målas och så ska jag börja leta efter ett stort vitrinskåp, eventuellt tvådelat eftersom vi har högt i tak. De flesta jag sett är under två meter och vi har runt 2.80 till tak så det kommer att se lite fjuttigt ut om det är för lågt.

Garderoben har fått en tillfällig plats men det blir bra att få en förvaring i stället för den tillfälliga tyggarderoben vi haft hittills.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...